LOGO BOADA ASSOCIATS SLP

L’equip

BOADA ASSOCIATS: ELS TEUS ASSESSORS DE CONFIANÇA

Boada Associats, S.L.P som un despatx de professionals, dedicats a l’assessorament integral d’empreses amb seu a Barcelona. Els nostres serveis es centren especialment en matèria fiscal, mercantil, laboral, comptable i civil i van dirigits tant a empreses (societàries i individuals) com a persones físiques.

Estem inscrits al Col·legi d’Economistes de Barcelona i al Col·legi d’Advocats de Barcelona i som membres de l’Associació Espanyola d’Assessors Fiscals (AEDAF).

Per tal d’oferir un servei íntegre, proper i adaptat a les necessitats dels nostres clientes, l’equip de Boada Associats S.L.P està format per professionals altament qualificats. Economistes, advocats i diplomats en Ciències Empresarials, entre d’altres, treballen dia a dia per garantir l’èxit dels nostres clients.

Boada Associats SLP

CONVENIS I ALIANCES

Mantenim convenis i aliances de col·laboració professional amb diversos especialistes del sector jurídic en matèria laboral, econòmica, civil i mercantil i que són complementaries a les que duem a terme.

L’any 2015, Boada Associats S.L.P s’uneix a l’aliança de despatxos independents Expert Legal Consulting, amb el que reforçar el nostre propòsit d’oferir un assessorament global.

Necessites assessorament dels millors professionals?

Skip to content